GRUPPE PORTFOLIO


Gruppe 14

Bo
Morten
Simon
Zunaid


Gruppesamarbejde

Vores samarbejde i gruppe 14 er forløbet forholdvis gnidningsfrit og vi har haft en konstruktiv og respektfuld måde at kommunikere på. Dog har vi også været uenige og til tider været frustrede, både pga. tidspres og utilstrækkelig indsats. Herunder vil vi beskrive, hvad der gik galt og hvordan vi fik løst det.

I forbindelse med afslutning af projektforslagsfasen kom der to midtsemester opgaver (virksomhed og bygningsopmåling), hvor vi satte tempoet lidt ned. Det var rart med lidt luftforandring og vi kunne opbygge fornyet energi til forestående forprojektsfase.

Men da vi kom til forprojektsfasen var vi ikke seriøse nok og det kom til udtryk på vores 4. projekteringsmøde. Vi havde ikke forberedt os nok – ingen vidste hvem der havde ansvar for at fortælle om de emner vi havde sendt i mødeindkaldelsen, og der manglede dokumenter samt tegninger, som skulle være fremlagt på mødet.

Efterfølgende tog vi et gruppemøde, hvor vi diskuterede, hvad dælen der lige var sket. Det resulterede i, at vi valgte en UGE MASTER – dennes opgave er at holde folk til ilden og sørge for, at diverse områder blev opdateret, se billedet nedenfor.

Med den løsning har vi haft en ugentlig ansvarlig, der har sørget for fokus og undgået sløseri – og det var det vi havde brug for.


Uge masterens ansvarsområder